Sammen – hver for oss

Det er en spesiell tid for alle. De fleste av oss har aldri sett lignende tilstander. Vi må stå sammen – hver for oss, for at dette skal bli bra igjen. Og det skal det 🙂

Hvordan kommer vi til å se tilbake på denne tiden? Hvordan var den nye hverdagen med hjemmekontor og hjemmebarnehage/skole? Hva var utfordrende, og kom det noe positivt ut av situasjonen?

Julie, som driver Withwhite, har laget en side hvor vi kan skrive ned tanker og opplevelser vi har sammen barna i denne tiden. Kanskje dere hadde en spesielt fin opplevelse? En hyggelig utflukt? Man glemmer fort, og slik kan vi enklere gjenfortelle til våre små når de blir større. Siden kan settes inn i ringpermen i Withwhite «Barnets Bok». Siden er gratis, og du kan laste den ned her. Og trenger du mer enn en side, kan du printe ut så mange du ønsker.

Jeg har tænkt længe over om jeg skulle lave en gratis download til jer omkring corona – og om emnet passer ind i Barnets Bok… Men det er en ny hverdag, og på den måde både vores og børnenes nye hverdag. (Heldigvis bare for en stund! 🙂 ) 

Det er en stor omvæltning og derfor også et minde, som man ikke kan undgå at sætte ord på i Barnets Bok. Mit råd til jer er at sætte ord på den nye hverdag og så notere det postive ved den. Kanskje bliver der ikke arbejdet så meget, men så kan det være at I får tid til en fisketur, tegne-tid sammen eller fællesbagning. Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse med siderne, nu må vi holde ud og stå sammen, hver for sig. Og så glæder jeg mig til, at den gamle hverdag vender tilbage. 🙂

Mange hilsner, Julie /WITHWHITE 

P.S. Arkene i boken er A4 oversize, men du kan sette vanlig A4 inn blant sidene. Du kan eventuelt printe på en annen type papir, eventuelt med litt farge i. Kanskje lysegrønne ark? Det er jo håpets farge. 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s