Magiske nyheter fra Mrs Mighetto

Vi er like overveldet hver gang! Mrs Mighetto skaper magi på barnerommet med sine vakre og eventyrlige posters. Det er enkelt å drømme seg bort i deres verden av skapninger med magiske evner. Hver og en har sin helt spesielle bakgrunn og magiske evner. Finn dine favoritter fra «Fairground Friends».

Den nye kolleksjonen lanseres i dag, 23. april, og du finner den selvsagt i nettbutikken Minikids.no.

I dag får du FRI FRAKT på alle ordre over 300,- med kode: mighetto.

(Gjelder 23.04., med Postens Servicepakke).

Mighetto 56 (2 av 1)
Mighetto 9 (2 av 1)
Mighetto 3 (2 av 1)

50X70 MISS PENNY

…Få personer vil gjette at Penny har så skarpsinnet intelligens og en nesten ubegrenset evne til å raskt lese omgivelsene sine. Miss Pennys unike evne ligger i to viktige egenskaper – hennes styrke til å be om hjelp og det lange håret hennes. Heldigvis vet ingen at magien ligger i krøllene.

18X24 MR SIXTEN

…Sixten er nøkkelmesteren. Ut av hatten sin kan han trylle frem en nøkkel som passer til alle dører i verden. Han kan også overgå de vanskeligste portaler, avdekke glemte hemmeligheter og løse enkle konflikter. Det meste kan låses opp med en nøkkel, sier Sixten.

18X24 MISS IRIS

…Bak den lille porten i den rare hytta uten inngang, bor det en bitte liten person som kan gå gjennom vegger. Faktisk er det ingen som egentlig vet hvordan hun gjør det. Uten å bruke vinduene eller døra, forsvinner Iris noen ganger ganske enkelt. Mange kaller henne «Iris the invisible», men er hun egentlig usynlig?

Mighetto 17 (2 av 1)

50X70 THE FORGOTTEN TIVOLI

…En gynge knirker i vinden, ellers er det øde og nesten skummelt. Tåken har slått seg til ro for natten og den forlatte karusellen ser ut som den tok sin siste sving for flere tiår siden. Små dekorative lamper knitrer til liv og avgir en svak varm glød. Dufter av stekte mandler og varmt sukker kommer frem, og plutselig blir ensomme gater til noe annet. Tivoliet kommer til live.

Mighetto 19 (2 av 1)

50X70 MR BILL

…Bill har blitt vant til å bo på et glemt sted. Oppdraget hans er viktigere enn beliggenheten. Hans skjebne ble bestemt lenge før han ble født, og det er kanskje derfor han aldri har stilt spørsmål ved den. Hans gave er å se på en mulig fremtid som gjør han til den beste beslutningstakeren. Vennene spøker vanligvis om at han kommer fra en annen tid, og kanskje det er akkurat det han gjør.

Mighetto 33 (2 av 1)

MISS SWAN 40X50

…Miss Swan ble født til å være kongelig. En gang for lenge siden ble hun døpt til Siri Sibylla av bestefaren, den store kongen, fra det nå delte riket Swanland. Men det er en helt annen historie. I den hemmelige boken er det tydelig at når den unge Miss Swan velger sin lovede livsledsager, vil det delte riket gjenforenes med magi.

Mighetto 70 (2 av 1)

40X50 MISS GERTRUD

…Miss Gertrud er ikke en stor person. Faktisk er Gertrud så liten at hun sover i tyllen på et ballerina-skjørt. Hun jobber i kostyme avdelingen, men på grunn av sin minimale størrelse sliter hun med å bære store stoffruller og løfte tunge sakser. Uten å bruke magi altså. Heldigvis har hun evnen til å trylle, og det meste kan løses med litt magi. Gertrud lager perfekte kostymer og rekvisitter til Tivoliet med tilsynelatende uendelig fantasi.

MINIMIGHETTOS, THE FORGOTTEN FAIRGROUND

Vakker illustrert bok fra Mrs Mighetto. Boken er med engelsk tekst.

This is a book about being brave even if you are scared, about finding strength in each other and not giving up. The books 44 pages are filled with Minimighettos, the little people with magical gifts. An adventure accompanied by the most enchanting illustrations.

Skap magi på barnerommet med de vakre figurene fra Mrs Mighetto!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s