Leander

Det er flere av dere som har spurt etter Leander, så da har vi en skikkelig gladnyhet: Endelig kommer Leander til oss 😍 Hurra! Som vi gleder oss! 🎉

leander-collection

For dere som ikke vet så mye om Leander, så er det tydelige møbler designet i Danmark av grunnlegger Stig Leander👇

Stig-Leander04_work0219

Leander er designet for livets største øyeblikk. For oss er design en lidenskap. Et Leander design har alltid to formål. Designet må ha en  sterk linje, samtidig som det har funksjonalitet. Og håndverket må være bra. Dette betyr alt for oss. Og det har det siden 1998, når Stig Leander startet selskapet i Silkeborg.

Sortimentet til Leander er delt inn i 3 kategorier, Leander, Linea og Matty. Leander med det karakteristiske runde designet, Linea den stilsikre med rene skandinaviske linjer og Matty den prisvinnende stelleputen med alt som hører til❤️

De har lenge hatt stor suksess med Leander vuggen, men nå også bl.a. Linea babyseng, Linea side by side seng og stelleputen Matty, og mye mye mer. 💙 Vi kommer til å føre hele sortimentet, så du finner helt sikkert noe du liker😍 Jeg skal vise dere noen av mine favoritter✌️

Vi begynner med noen godbiter fra Leander👇

LEANDER CRADLE

Her har vi superhelten Leander Vuggen😍  Den kommer i to farger, hvit og grå, og er bare helt fantastisk. Den er nydelig av utseende, og er et must for den lille. Lunt og godt og vugger frem om tilbake, denne vuggingen stimulerer balansen, sansene og motorikken. Søvn er utrolig viktig for de små, gjør at både hjerne og kropp utvikler seg og vokser. Det gjør også underverker for humøret, både hos foreldre og barn. 😴

leander-babybed-grey

Denne babysengen er bare helt nydelig.😍 Dette er en seng å vokse i, barnet kan «bo» her fra nyfødt opp til ca 7 år🙀👇 Se her

Im-growing_Leander_grey_bed

Bunnen på sengen kan justeres, slik at når barnet begynner å reise seg, kan du senke bunnen. Sprinklene og sideveggene kan tas av og de korte sidestykkene kan skiftes ut med lange når barnet er blitt større. Utvidelsesdeler kan kjøpes til etterhvert ☺️ Sengen kommer i 4 farger, valnøtt, whitewash, hvit og grå.

Leander_highchair

ELSKER høystolen fra Leander. Den er så stiiilig.🙌  Rundt, kult, elegant design💙 Den er også veldig praktisk, den har lett fjæring i konstruksjonen som gjør at stolen beveger seg med barnet. Den kan brukes fra 6 mnd til voksen 👌 Så den vil garantert følge barnet i en årrekke ☺️ Den kommer i fargene hvit, grå, whitewash, valnøtt, natur og sort. Du kan også kjøpe til annet tilbehør, som bøyle, pute mm.

Linea favoritter💛👇

LINEA SIDE BY SIDEX

Denne nyskapende og stilrene babysengen, Side by side, er utrolig fin og praktisk. Den er utstyrt med hjul så den kan lett trilles fra rom til rom. Om natten kan den kobles til din seng, så den lille skatten er rett der ved din side hele tiden❤️ Siden på sengen kan lett tas av med en enkelt bevegelse som ikke forstyrrer barnet👶🏻 Sengen kommer i eik, hvit og bøk🌳

leander-linea-dresser-babycot-beech

Linea Babyseng og kommode🎉  Babysengen er klassisk og harmonisk, og er en babyseng som vokser med barnet. Begynn med å bruke sengen som en babyseng med hevet bunn. I takt med at barnet vokser kan du senke bunnen. Når barnet er blitt større, kan den ene side av sengen fjernes.🙏 Sengen kommer i tre farger eik, bøk og hvit👶🏻

leander-linea-babycot-dresser-beech

Når barnet blir større og går over til en annen seng, kan kan gjøre om babysengen til en liten sofa👆

Den stilige og funksjonelle kommoden Linea fra Leander, har et tidløst skandinavisk design og vil være en del av familien i mange år☺️ Den har tre romslige skuffer, og den praktiske stelletoppen kan kjøpes til, og vipps er det et praktisk stellebord😃 Og helt på toppen passer den fantastiske stelleputen Matty😍Kommoden kommer i tre farger, bøk, eik og hvit. Den kommer med stilige filthåndtak i flere valgfrie farger.

leander-20-03-2016111888

Hvis du vil ha et enklere, men überkult stellebord bør du gå for stellebordet Linea fra Leander. Allerede fra første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet. Derfor er det viktig med et stellebord som kan justeres og gi en korrekt ergonomisk arbeidsstilling. Stellebordet er designet med høye kanter, noe  som gir trygghet til foreldre og barn😍 Den har god plass til alt du trenger for stell i hyllene under. Kommer i bøk, eik og hvit.

leander-20-03-2016112009

Stilig og tidløst designet stellebord Linea fra Leander.👆

Til slutt så har vi Matty 💙 En stellepute ulik alle andre. 🙌 Det som gjør den annerledes og høyt verdsatt av så mange er at den ar laget av mykt behagelig skum, med en vannavvisende overflate slik at den er enkel å rengjøre med en våt klut. Den er behagelig å ligge på, og den har høye skrå kanter holder babyen godt på plass på puten.  Den kommer i fire flotte farger, soft pink, pale blue, grå og cappuccino.

MATTY

Den vant også en German Design Award 2019🎉 Grattis Leander🙌

Matty_winner_GDA19

Se hele sortimentet fra Leander her 👈 Håper du liker Leander like mye som vi gjør😘

📷: All foto Leander

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s