Minirommet 2.0

Endelig er vi i gang med minirommet🙌 Ferdig er vi ikke, men godt i gang vil jeg si. Det var en glad gutt som kom hjem fra barnehagen, og så at det lignet bittelitt mer på et barnerom nå enn i dag tidlig🤩

Nederst finner du alle tingene på minirommet 👇

Minirommet har nå fått en heeelt annen farge, Spiced Honey🧡 Er det ikke kult?!🙌

AKE_2174På rommet er det noe splitter nytt og noe fra gamlerommet, men altså.. FOR en gjensynsglede ❤️

AKE_2071

Ikke noe er bedre enn å ha Stickstay-venner og apen fra Jellycat ved senga.  Alltid trygt å godt å sove med dem ved sin side 🐒🦎🦖🦕

AKE_2094

AKE_2178

Egentlig er det meningen at ballene skal være oppi bassenget, men skjønner godt at det er gøy når de flyr over alt😂 Da mener jeg OVER ALT🙈 Se vårt utvalg av ballbasseng her 👈

AKE_2067

Alt du trenger er en Mamut puff fra Kids Concept for å nå skyene 🤩 Mange av wallstickersene har vi med fra gamlerommet. Klistret de på plastmapper under flyttingen, og det må jeg si at fungerte veldig bra👌

AKE_2054

Senga fra FLEXA er en stor hit hos mini. Plutselig er han en stor gutt, og storgutt seng 🌟 Det er masse oppbevaring på denne senga, trappen er skuffer, mens det er plass til både kommode og  hyller under🙌 I tillegg er det plass til en liten hule under der, som mini kan leke i 🦖

AKE_2062

 

Digger denne oppbevaringsbenken fra Cam Cam, ikke nok med det, den er skrudd opp av stolt mor og meg, Anna💃💃  Vi er ganske så fornøyd med oss selv😂  Se mer på Cam Cam-benken? 👉 trykk her

Vi har også fått opp den nydelige regnbue-uroen fra Liewood

AKE_2098

Lekemattene fra By Alex er en stor hit her i huset 💙 Ikke bare har de et lekkert design, men de utrolig praktiske også. Trekket er vannavstøtende, så kan lett tørkes av med klut. Ellers kan trekket også taes av og vaskes i maskin på 30 grader👌 Fan av alt som kan puttes i maskina. Vi har den store matten, men den lille er faktisk laget til å passe oppå Stuva benken fra ikea ☺️

AKE_2059Du ser kanskje et annet rom her i bakgrunnen? Det har seg nemlig slik at en liten jente flytter ut fra mor og inn på det rommet i sommer, så er i gang med nytt babyrom💕 Gleder oss veldig til hun kommer☺️ Håper du også henger med på fortsettelsen🤩 Mye spennende på gang🌟

Dette har vi på minirommet👇

 

Alle bilder 📷 Fotokontoret.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s