Endeløst KAOS

Vi blir så glade når Norsk design dukker opp. Nå er ikke KAOS nytt, men de har laget nye ting, og VI DIGGER DET ❤️

Det er også nydelig og nostalgisk når gammelt design får et friskt pust og det blir nytt. Vi har alle klatret i en ribbevegg, fra vi var små i barnehagen, i gymsalen på skolen, og nå finner vi de på treningssenter rundt omkring. Kaos har laget Ribbeveggen/modulene Endeløs. Den kommer i tre varianter. Den «vanlige» vertikale, hvor tre moduler på 60 cm i høyde (62,5 cm bredde) er bygget over hverandre slik som her👇

ribbevegg_klatre_1024x

 

Vi har også en horisontal versjon, hvor modulene monteres ved siden av hverandre. Med dette lekre, horisontale ribbevegg-oppsettet får du dekorativ oppbevaring på veggen👇

kaos-endelos_ribbevegg_horisontal_1024x

 

Den siste versjonen er en enkelt modul, som er fin alene, eller som påbygg til en av de andre, slik som her 👇

skjermbilde_2018-10-24_kl._10.04.05_1024x

Til ribbeveggen, kan man kjøpe til forskjellig type oppbevaring, organizer, shelves,  storage og et skrivebord du kan feste på✌️

ribbevegg_skrivebord_1480xxx_

kaos-endelos_ribbevegg_dobbel2_1480x

I tillegg til endeløs lykke kommer KAOS klapp barnestol. Den har faste stigetrinn også har den en klapp funksjon. Den er utrolig lekker, og den er plassbesparende. Bedre blir det altså ikke💕 Vi får først den inn i eik så kommer den i ocean blue etterhvert👇

klapp

KAOS Klapp barnestol har faste stigtrinn, så det er enkelt for barnet å klatre opp og ned av stolen alene. Den passer helt fra barnet er 8-10 mnd (fra barnet kan sitte selv) til barnet blir 7-8 år. Den er ergonomisk og god og sitte i og beina hviler naturlig på stigetrinnene etter hvert som barnet vokser. Den er også utrolig praktisk å bruke som en liten trapp for både liten og stor, den holder nemlig hele 230 kg🙀 Når den ikke er i bruk kan den klappes sammen og gjemmes bort hvis det er nødvendig. Den trenger ikke store plassen da den blir kun 84 x 13 cm når den er sammenslått.

img_9938xx

09287_kaos_b_yle_til_barnestol_-_kaos_klapp_eik_1

 

Bøyle med skrittstropp kjøpes separat, se her 👈 Den brukes fra barnet klarer å sitte selv, til barnet er rundt 36 måneder. Bøylen er laget i eikefinér og skrittstroppen er laget av webbing, så stroppen kan vaskes i maskin.

 

img_9935

KAOS Klapp er laget i FSC-sertifisert Eiketre. FSC-ordningen bidrar til å utvikle et miljømessig, samfunnsnyttig, sosialt og økonomisk godt skogbruk i verdens skoger. Dette er en viktig ordning å støtte for å ivareta verdens skoger og truede dyrearter🐒🌲🐳🌴

Og hurra 🎉 for Ole Petter Wullum som har designet barnestolen for KAOS🙌

Dimensjoner:
Sammenslått: 84×13 cm
Utslått: 96×61 cm
Sittehøyde: Setet har en fast høyde på 56 cm og passer perfekt til standard bordhøyde (ca 74 cm). Stolen kan skyves helt inntil bordet slik at barnet får armene godt på bordplaten. 5 kg

For å shoppe KAOS, trykk her 👈

📷: Kaos og @nr13b

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s