Hurra, vi har bursdag!

minikids 4 år banner

Jippi! Vi fyller 4 år, og det vil vi gjerne feire med dere💕✨🚀💐🎂🎉🎁

Vi kan ikke helt tro det, at det allerede har gått fire år! Men altså, når vi tenker etter så har det skjedd veldig mye de siste fire årene☺️ Det begynte jo når Mini fortsatt hadde bo i magen og vi kom på denne ideen med en nettbutikk. Siden vi begge (Ann Kristin & Linda, .. mor og datter) eeeelsker interiør tenkte vi først på det, men hvorfor ikke kombinere en leke-og interiørbutikk?! Etter en stund ble ideen til virkelighet, og vi har levd og pustet Minikids siden. Vi har prøvd og feilet, vi har prøvd og vunnet, vi har prøvd litt forskjellig , i tillegg har vi lært masse av dere, våre kjære kunder. Og nå, 4 år senere er vi her💕🤩 Først var det bare oss to. Linda i Oslo, og Ann Kristin i Trondheim. Vi leide noen få kvadratmeter på et lager her i Oslo, stolte når vi fylte opp den første reolen, og var i grunn fornøyd når vi fikk mer enn tre ordre på én dag.  Linda var bl.a. SoMe-queen, lagerarbeider og hadde one-woman-markedsavdeling-show, Ann Kristin var ansvarlig for bl.a. regnskap, innkjøp og leverandørkontakt. Vi er forskjellige, og utfyller hverandre ganske godt når det gjelder kompetanse. Linda med bakgrunn fra foto og Ann Kristin med bakgrunn fra butikkdrift.  Det ble heldigvis litt mer å gjøre etterhvert, en del fler kvadratmeter, vi har rundt 30.000 varer på lager til en hver tid.  I dag har vi 3-4 superhelter som pakker varer hver dag og sørger for at du får leveransen din så fort som mulig. Vi har også ansatt en flott dame på kundeservice (som også heter Linda, for å gjøre forvirringen komplett🙊), som vi virkelig ikke kunne klart oss uten, så glad vi har henne 🙌. I Oslo har Linda trukket seg tilbake fra lageret, jobber nå bare rundt 16 timer i døgnet😬😴 hun har hjemmekontor og får besøk av sin gode venninne Anna som hjelper til med SoMe, bilder og grafikk.. noen ganger også med noen riktig så gode ideer🤪

Her er vi (tadaaa), hele gjengen😍👇

test portretterx

Vi er veldig stolte av hva vi har fått til, og vi setter enormt stor pris på dere som kunder. Så denne uken har vi fylt opp med konkurranser på Instagram og på Facebook. Pluss at flere av våre samarbeidspartnere har Giveaways 💕 Så HER er det mye å glede seg til. Vi starter kalaset med et smell💫💥 Så det blir -20% på alle varer hele dagen i dag🎊🎉 Husk rabattkoden:  HURRA4  Sikre deg dine favoritter i nettbutikken NÅ!

4 år nyhetsbrev

Følg med resten av uka i alle våre kanaler for flere tilbud og overraskelser💕

Vi ønsker dere alle en tipp topp minikids-feiring😘 Spis kake og kos dere 🎂 Kanskje også gjøre unna julehandelen tidlig?😉

 

Dinosaur Birthday Party

Masse klemmer fra oss i Minikids

PS. Liker dere også dino-tema?🙊 Tro meg, her i huset er det iallfall en gutt som er veldig fornøyd med dinosaurene🦖🦕

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s