Cecilie Sørgårds magiske verden

Dere har vel alle sett de nydelige dyrene på plakatene til Cecilie Sørgård? Hvis ikke, gjør deg klar 🙌 Nå har det vært en familieforøkelse og flere dyr har fått se dagens lys🦊🐿

De nye dyrene er revungen, med det ekstremt passende navnet Ylvis. Vi får også møte det lille ekornet Hedvig, pinnsvinet Lukas, grevlingen Greve og hjortekalven Fauna.

Ylvis

Ylvis er den lille lure reven som elsker å leke gjemsel med alle vennene sine i skogen, men av og til synes han det er veldig urettferdig når ekornet og ugla gjemmer seg i tretoppene. Han kan jo ikke klatre i trær. Men lur som han er, så finner han som regel en måte å lokke de i fella på.

Hedvig

Hedvig er det supersøte ekornet som alltid er på jakt etter livretten sin, NØTTER🌰 Hun graver ofte ned de nøttene hun har til overs, men dessverre har hun store problemer med å huske hvor.

Lukas

Det søte lille piggsvinet heter Lukas. Lukas er en skikkelig tøffing og blir sjeldent redd, men når han blir det, ruller han seg sammen til en liten stikkende ball.

Greve

Den tøffe lille grevlingen heter Greve. Han og vennene hans er noen skikkelige nattedyr, på natterstid drar de på jakt etter meitemark.

Fauna

Hjortekalven Fauna sjarmerer oss alle med sine store nydelige øyne. Visste du at Disney’s   Bambi også er en hjortekalv?

CS bilde til blogg

Alle plakatene i Animal serien fra Cecilie Sørgård kommer både i 40 x 50 cm og den litt mindre 24 x 30 cm størrelsen.

23401_Cecilie_S_rg_rd_POSTER_-_CECILIE_S_RG_RD_ANI_1

Vi har selvfølgelig fortsatt alle de andre fine dyrene. Koalaen Alfred, den lille sjiraffen Anton, føllet Conrad, geitkillingen Eddie, lammet Hermine, løveungen Leonora, den kule kyllingen Sylvester, kalven Molly, elefanten Nora, grisungen Olivia, ugla Ollie, den lekne alpakkaen Ruben og sist men ikke minst den søte og nysgjerrige lille surikaten Simon😍

 

cs animals gamle

Vi digger disse plakatene, både gamle og nye, håper dere også liker de💕Ta en nærmere titt 👉 trykk her

Trykk her hor å komme til nettbutikken👉 minikids.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s