KOLEKTO-tøff i tre

Kolekto – Fantastisk dansk design, som aldri går ut på dato.

Kolekto er arkitekttegnede leker og designobjekter med lang levetid. Leketøyet vokser med barnet og barnets fantasi langt inn i de voksnes rekker, hvor det kan bli et evig barndomsminne. Barnet får glede av disse fine trefigurene med bygging og lek, perfekt for utvikling av motorikk. Rene linjer og fantastisk design i bærekraftig materiale, designet og produsert i Danmark. Den livslange levetiden gangner eieren så vel som miljøet.

kolekto 1.jpg

Kule byggeklosser designet som København 👆

 

bilbane og biler

Den tøff bilbanen Traffic og bilene Auto, kan brukes sammen. Perfect match 👆

Traffic bilbanen er et system med 20 deler, inkludert veier, rundkjørsel, trafikklys og veiskilt. Auto Bilene kommer i en dekorativ eske som inneholder fire biler.

 

tre bygg

Dette er et fantastisk byggesystem med uendelige samle- og byggemuligeter, hvor kun fantasien setter grenser. De kan brukes til å bygge alt fra dukkehus, brannstasjoner til allverdens fantasihus. Den i  natur heter Vilago. Vilago har et skandinavisk uttrykk, med inspirasjon fra København. Også har vi det blå, som heter Orient. Orient har et arabisk uttrykk, med inspirasjon hentet fra tusen og én natt. Den røde heter Fabriko. Fabriko har en urbant uttrykk med inspirasjon fra bl.a. La Muralla Roja. Hver av disse byggesettene inneholder 28 brikker. Byggesettene kan også bygges sammen og bygge sin helt egen stil, god blanding av Arabisk, Københavnsk og Spansk. Slik som under 👇

31143_Kolekto_TRELEKE_-_KOLEKTO_FABRIKO_BYGGESETT_5-4

Alle 📷 Kolekto

Har du lest om det fantastiske nye tingene vi har fått fra By KlipKlap og Mrs Mighetto? Nei? Ta en titt da vel 👉kjære bloggen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s