Mrs Mighetto har gjort det igjen!

 

Det nærmer seg lansering!!!

Mrs Mighetto´s nye kolleksjon «Land of Birds» er like rundt hjørnet, og  vi er i ekstase!! Man kan ikke annet enn å bli forelsket i de vakre skapningene i deres eventyrlige univers.

 

Mrs_mighetto_banner_800blogg

 

Bak de skjønne figurene skjuler det seg en historie. En historie som betyr noe, og som ofte tar opp tema som kan være vanskelige å snakke om og sette ord på. Det handler om følelser, evner og om det å «passe inn». Og at det å være annerledes ikke nødvendigvis trenger å være en ulempe, men at det gjør deg unik og spesiell. Med hver poster følger det med et lite kort som forteller en søt historie om figuren.

Den nye kolleksjonen består av postere i 50 x 70 cm og to-pakninger med postere i 18 x 24 cm. I tillegg er det noen helt nye produkter – gled deg!

 

Land of Birds-1988

MISS OLIVIA

… Lenge kunne ikke Miss Olivia gå. Det spilte ikke så stor rolle fordi vingene tok henne dit hun skulle. Hun leste heller enn noe annet. Hun ble dannet langt tidligere enn hennes jevngamle, og hennes kunnskap innen historie og geografi ble tidlig anerkjent over hele fugleriket.

 

Land of Birds-1986.jpg

MISS ANNIE

… Å bli født uten vinger i fuglelandet er vanskelig og det kan ta tid å oppdage gaven du har blitt skjenket. Ved fødselen fikk Annie en stor ørn som skulle beskytte henne fram til hennes talent utfoldet seg. Fram til den dagen to enorme fugler ble observert høyt oppe på himmelen, og det viste seg at Annie kunne endre form når som helst og bli den modigste ørnen kongeriket noen sinne skulle oppleve.

 

Land of Birds-2017

DEAR WHALIE

… Whalie har alltid følt seg stor og klossete, en følelse av at han aldri passer inn og alltid tar for stor plass. Men i stedet for å legge all sin energi i det, har han lært at alle levende vesener har en spesiell plass de skal fylle, man må bare vente på at den rette muligheten dukker opp, og da vet man det. Da føler man det i sjelen.

 

Land of Birds-2007

MR SIMON

… Mr Simon ble født med usedvanlig god hørsel. Han kunne tidlig skille mellom fuglekvitter fra alle de ulike artene, og begynte senere å høre inn i fremtiden. Det var kanskje derfor han fikk arbeide som stemmespion i det store fuglepalasset fra tidlig av. Jobben hans er veldig hemmelig og gir ham mye respekt fra de som vet.

 

Land of Birds-1994

MINI BIRD MASTER

… Mini Bird Master, som kalles MBM av alle landets innbyggere, er kjemiker. Hun bor på en sky hvor hun også har sitt mystiske laboratorium. Fra skyen, som virker å være den høyeste på himmelen, sprer lukter og lyder seg, som alltid kan spores til MBM´s spennende eksperimenter. Eksperimenter som en dag skal vise seg å være veldig nyttige.

 

Land of Birds-1998

byMokkasin-5690

 

Denne gangen kommer også leketatoveringer med de herlige motivene. Nå som det nærmer seg jul er dette supre kalendergaver, bare klipp ut og fordel utover dagene!

 

Land of Birds-114

Land of Birds-122

byMokkasin-4548

 

Gratulasjonskort i to-pakning er også nytt for denne kolleksjonen. Finnes med med to nydelige motiv. Prikken over i-en når du vil gi bort en ekstra fin gave! Og posterne fra Mrs Mighetto er en super gave i babyshower, dåp, navnefest, bursdag eller til jul.

 

byMokkasin-5753

byMokkasin-5743

Alle foto: Mrs Mighetto.

Kolleksjonen lanseres natt til  27. september, altså i kveld klokken 00:00. Og denne gangen får du lov å ta en sniktitt i nettbutikken allerede nå!

PS! Du får FRI FRAKT på hele ordren din t.o.m. 27. september med kode «mighetto». Gjelder med Posten Servicepakke.

Håper du liker den nye kolleksjonen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s