There’s a new kid in town-ROYABEL

Vi fikk inn ROYABEL her for en stund siden, og vi synes det er megafint❤️ Vi har også tatt inn i voksenstørrelse på sengetøyet slik at du og poden kan ha likt. Kult! Man må ikke glemme at junior størrelse ikke egentlig varer så lenge. Man bytter jo gjerne i 5-6 års alderen til voksensengetøy, og da er det topp at barnet kan fortsette med disse kule printene fra Royabel.

Vi har masse lekre sengesett, som VI synes er fantastiske. Men hva med barna? Mini har valget sin klare favoritt, og det er(så klart) dinosaursengesettet🦖 Han digger å legge seg i det, og se på nydelige figurene før søvnen tar han med inn i drømmeland.

Royabel skaper vakkert interiør i delikate farger, som passer godt inn i det nordiske. Sengesettene er produsert i organisk bomull med morsomme, lekre og kule print til barna. Sengesettene finnes i tre ulike størrelser; baby, junior og voksen.

IMG_6316

📷: @the_small_kind

royabel

📷: @royabel.dk

Vi digger disse tre mønstrene; Dinosaur, Himmelmagi og Under havet.

Vi har også fine girlander laget i tyll, de kommer i fargene pudder og grå. Det er 7 pom poms festet på ca 2 meter snor pr pakke. Utrolig lekkert til barnerommet 🙌

67903_ROYABEL_GIRLANDER_DEKORASJON_-_ROYABEL_POM_P_1B

67903_ROYABEL_GIRLANDER_DEKORASJON_-_ROYABEL_POM_P_2xxx

IMG_6314

📷: @stylingbymalla

Royabel har også laget disse supernydelige uroene i filt, den perfekte barselgave.  Denne Den kule filt luftballongen skaper magi i rommet sammen med både svevende sky og dråper💫 Uroen kommer i fargene rosa og lyseblå💕

 

64986_ROYABEL_URO_-_ROYABEL_LUFTBALLONG__ROSA__1xx

IMG_6315

📷: @royabel.dk

Royabel om seg selv:

Royabel produserer lekkert interiør til dine barn, og du kan tro, at vi har kvalitet og dine barns barnslige øyne med oss når vi designer våre fine produkter.

Vi digger iallfall Royabel, håper dere gjør det også 😍

Ta en titt da vel, på 👉minikids.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s