BARN OG MAT- ikke bare barnemat II

Som sagt skal vi fortsette å fylle på med ideer som kan få den lille(eller i noen tilfeller også den store) til å spise mer frukt og grønt. Det er ikke så vanskelig å snike inn litt her og der. Og når det ser litt morsommere ut, så kan det  hende at det smaker litt bedre også?

EF4A5672

Man kan gjøre mye med en enkel brødskive med helt vanlig pålegg. (Ser at pålegget fint kunne ha dekket mer av skiven, så der har jeg forbedringspotensiale.)  Her har vi et salamitryne, med salathår, agurkøyne, paprikaører og -munn, og midt i fjeset har vi en nydelig liten olivennese  🙂 Liker du tallerkenen fra Design Letters, så har vi mye mer du vil like også.

 

EF4A5561

Froskefjes av grønne erter, med ostekrone, paprikamunn, agurkøyne og rosinpupiller og nese. Her har vi brukt det kule bambus serviset fra Sebra, med dinosaurmotiv.

 

EF4A5624

Tomat- og ostepiler. Ser godt ut, og ER godt. Del avlange cherrytomater diagonalt, vri.. og vipps så har du et hjerte. Skjær til ostebitene, og fest de på cocktailpinner, så har du et snack som alle vil like.  Spisebrikkene fra Liewood, finner du her.

 

EF4A5679

Banan- og sjokoladepingviner med smarties(eller non stop). Del bananer i to før du legger dem i fryseren. Når de er frosne, smelter du sjokolade og dypper de i sjokoladen. Så setter du på øyne og føtter av smarties eller non stop, men pass på at sjokoladen har stivnet litt, men ikke helt før du setter det på. Dette er en dessert, men en semi-sunn en.  Liker du spisebrikker som dette, fra Oh Happy Fry? Finnes i rosa og aqua. Se mer her.

Wilma (7 år): «Kanskje vi kan bytte ut banan med skikkelig kald is(!!). Da hadde det sikkert blitt mye bedre».

Haha! Joda, men da er vel poenget litt borte. De små luringene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s