BARN OG MAT-ikke bare barnemat!

Vet ikke om det er flere som kjenner seg igjen i dette, men det vil jeg virkelig tro. Når du prøver å introdusere en ny(dog, helt ordinær) matvarer, eller du prøver å gi barnet ditt noe sunt, frukt, bær eller grønnsak. Det nydelige lille fjeset forandres til en grimase, flammer kommer ut av munnen, røyk ut av ørene, øynene blir kjempestore og sinte(overdriver muligens bittelitt), som om du har gitt de GIFT. Du får mistenksomme blikk, og «liker ikke», «æsj» og blæh» og HYYYL er helt normalt. Her er noen ideer som om ikke annet kan gjøre noe med lysten til å smake 🙂 Vi fyller på med flere ideer neste uke.  Hvis du trenger fine spisebrikker, drikkeflasker,  matbokser eller annet fint barneservice finner du det hos oss 🙂

 

EF4A5636

Å spise vannmelon som om det var en is f.eks. Alt du trenger er noen ispinner.

 

EF4A5677

Eller kanske det smaker med en sydhavs-solnedgang, med palmer og gyldent bølgeskvulp? Laget av kiwi, klementin og banan.

 

EF4A5665

Eller enn lekker fiskerett servert på en seng av sjøgress. Appelsin, agurk, bittelitt av en oliven og en minibit med gulrot.

EF4A5674

Eller en litt rar harepus, laget av agurk, reddik-øyne, oliven-pupiller, cherrytomat-nese, gulrot-tenner og gressløk-værhår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s